Resultaten voor vakantiewoning kopen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     vakantiewoning kopen
 
De Amerongse Berg luxe vakantiehuizen te koop in Utrecht.
Als eigenaar van één van de luxe vakantiehuizen op De Amerongse Berg kunt u deze populariteit gaan verzilveren. Op de Amerongse Berg kunt u al een recreatiewoning kopen vanaf 244.000, vrij op naam, exclusief BTW. Kom deze woningen bekijken tijdens de Open Huis dagen of vraag direct meer informatie aan!
Huis kopen Idyllisch Ibiza. Huis kopen Idyllisch Ibiza.
Je moet dit aanvragen bij de lokale politie. Wanneer je een huis wil kopen op Ibiza, moet je een Spaanse bankrekening hebben. Als je een tweede huis gaat kopen en dus waarschijnlijk ingeschreven blijft in Nederland, open je een niet-residenten rekening.
Huis kopen in Javea Costa Select.
Het dorp kent drie gezichten: typisch athentiek Spaans in het oude dorp, typisch Mediterraans in de Puerto en typisch toeristisch aan het strand van Arenal. Javea heeft veel te bieden: wilt u een huis of appartement kopen in Javea dichtbij het strand dan zijn de wijken nabij Arenal geliefd.
Huis kopen om te verhuren, hoe werkt dat? Makelaarsland.
Een huis deels financieren met een vastgoedhypotheek. Je kunt een te kopen huis voor de verhuur gedeeltelijk financieren met een hypotheek. Maar houd er wel rekening mee dat je de helft, of zelfs nog meer van het aankoopbedrag zelf aan contanten moet hebben.
Chalet kopen: chalets en recreatiewoningen te koop.
Bij Chalet Kopen kunt u een recreatiechalet voor uzelf kopen als vakantiewoning of u kunt een chalet aanschaffen als slimme investering. Wanneer u ervoor kiest om een chalet te kopen als belegging kunt u een rendement verwachten tot wel 8% per jaar.
De Woeste Hoogte.
Home Spaanse Droomhuizen Huis kopen Spanje.
Of je nu een huis zoekt in de Costa Blanca, de Costa Calida, de Costa del Sol of een van de andere prachtige costas in Spanje, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een huis in Spanje.
Vakantiewoning kopen Recreatiepark De Tolplas.
Wilt u investeren of zoekt u een vakantiewoning voor eigen gebruik dat kan op de Tolplas? De vakantie woningen op recreatiepark de Tolplas zijn omgeven door groen en water, een schitterende locatie voor uw tweede woning waar recreatie het gehele jaar door mogelijk is.
Recreatiewoning in Zuid-Holland kopen? Bekijk 227 vakantiehuizen.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Recreatiewoning in Zuid-Holland kopen? Bekijk 227 vakantiehuizen.
Vakantiehuis kopen op Waterpark Belterwiede in Overijssel.
Gallery Vakantiehuis 44. Vakantiehuis kopen: Gaarde 44 op Waterpark Belterwiede in Overijssel, nabij Giethoorn Wilt u graag een vakantiehuis kopen op één van de leukste vakantieparken van. Gallery Vakantiehuis 63. Vakantiehuis 63 kopen op Waterpark Belterwiede nabij Giethoorn, Overijssel Wilt u graag een vakantiehuis kopen op één van de leukste vakantieparken van Nederland?
Chalet kopen in Ommen Camping Besthmenerberg.
Een chalet kopen in Ommen. Heerlijk elk vrij moment genieten van je eigen stacaravan of chalet op een gezellige gezinscamping. Bij Camping Besthmenerberg kun je een eigen jaarplaats uitzoeken voor een stacaracan of chalet, maar ook een bestaande stacaravan of chalet kopen!
Callinghe Vastgoed.

Contacteer ons