Op zoek naar pittoresk?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     pittoresk
 
wandelroutes Philippeville Pittoresk Dorp Naar Roly wandelroutes Namen.
Le Bocq Namen. Yvoir 13 km. Namen Philippeville Pittoresk Dorp Naar Roly 11 km. Geniet van deze wandelroute. Pittoresk Dorp Naar Roly die start in de gemeente Philippeville. Je wandelt over een afstand van. 11 km in de provincie Namen.
Hoeke Pittoresk restaurant over te nemen langs Damse Vaart.
Reden: Niet meegedeeld. Overname handelsfonds pittoresk restaurant langs Damse Vaart ter hoogte van Hoeke. Volledig geïnstalleerd en instapklaar restaurant met 55 zitplaatsen binnen en eigen terras langs de kant van Damse Vaart met 50 zitplaatsen geen terrastaksen verschuldigd. Dubbel onroerend goed bestaande uit.:
Pittoresk vakantiehuis in natuursteen voor 8 personen in Sprimont.
In het hartje van een pittoresk dorpje. Pittoresk vakantiehuis in natuursteen voor 8 personen in Sprimont. In het hartje van een mooi, typisch Ardens dorpje staat deze vakantiewoning in natuursteen. Hier beleef je een heerlijke vakantie vol comfort en authenticiteit.
Cadeaubon Pittoresk Logeren, cadeautips Overnachten Bongo.
Bekijk alle 8 foto's.' Een voormalig klooster, een gerenoveerd treinstationnetje, een knus hotel in de Ardennen, Daar mag je logeren als je een Bongo Pittoresk Logeren krijgt. De hotels in deze Bongo zijn intiem en huiselijk ingericht. Je verblijft één nacht, inclusief ontbijt.
Pittoresk vakantiehuis aan de costa Brava 8p. Selectair.
Pittoresk vakantiehuis aan de costa Brava 8p. Pittoresk vakantiehuis aan de costa Brava 8p. Geen transport inbegrepen. Even uitblazen en genieten van de Spaanse zon? Dat kan in deze pittoreske villa in Catonge, aan de Costa Brava. Hier lijk je alleen op de wereld, en beleef je Spanje zoals de locals.
pittoresk WikiWoordenboek.
Het woord pittoresk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd pittoresk herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. pittoresk" in: Sijs, N. van der Chronologisch woordenboek.
Nederlandse synoniemen van pittoresk, ander woord voor pittoresk.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van pittoresk. Puzzelomschrijvingen van pittoresk.: Cryptische omschrijvingen van pittoresk.: Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Pittoreske hotels geniet samen in een schilderachtig hotel.
Maak romantische wandelingen door het bos, kijk samen naar de zonsondergang op het strand of ga naar een leuk museum in de stad. In een pittoresk hotel kom je heerlijk tot rust en geniet je voor de open haard van een lekker kopje koffie voordat je een geweldige dag afsluit.
pittoresk boerderijtje Bed Breakfasts te Huur in Lichtervelde.
Beiden houden we van onze tuin, de rust van het platteland. We gaan zelf ook graag op reis en houden ervan om contact te hebben met de locale bevolking. We kennen goed onze regio en geven graag advies voor daguitstappen.
Betekenis Pittoresk.
Liefelijk, Picturaal, Schilderachtig; Beeldend, Bloemrijk, Evocatief, Expreaaief, Plastisch, Prismatisch Bron: complete-encyclopedie.nl. Pittoresk betekent schilderachtig De term pittoresk is ontleend aan de schilderkunst en heeft vaak betrekking op een landschapsbeeld. Tegenwoordig gebruikt men het woord pittoresk om aan te geven dat Bron: wat-betekent.nl.
Konijnenmoordenaar terroriseert pittoresk Frans dorpje Buitenland Nieuws HLN.
Konijnenmoordenaar terroriseert pittoresk Frans dorpje. 22 december 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. AFP Foto ter illustratie. Opnieuw heeft een geheimzinnige konijnenmoordenaar een bloedbad aangericht in het Franse Minihy-Tréguier. Inwoners zijn geschokt door de moord op zeven konijnen. De zaak houdt het dorp al sinds maart bezig.
Glossarium Eclectisme met pittoresk karakter.
Nis, beeldnis Oeil-de-boeuf Moorse stijl Dakbeschot Modernisme Schoorsteenpijp Acanthus Rolwerk Sandwichpaneel, Glasal Art nouveau Art deco Koepeldak Koepel Beaux-Artsstijl Luifel Sjabloon Kapiteel Historicisme Neoromaans Internationale Stijl Eclectisme met pittoresk karakter Fronton Tentdak, paviljoendak Gebroken fronton Trappenhuis Faience Colonnade Sgraffito Trofee Wenteltrap Mascaron Obelisk glomis Serre.

Contacteer ons